Sunday, October 21, 2012

dari sisi penulis

long story short,

well,last week ada been having Dean's Cup Debate Tournament,well masuk suka suka sebab dapat extra marks for english subject,but then well,miracle happen.

yeap,miracle do happen.

dapat masuk grand finale,but then kalah final with another senior team but well,i'm so proud of myself,even kalah pun,still first time experience debating in a competition and masuk grand finale,hahaha,still a miracle i guess.

apa lagi? blackberry dah sah sebulan hilang,now pakai nokia ciput alahai ada lampu suluh itu,tapi tak rindu langsung pun blackberry tu,phew.

final in a month,hurm,rasa risau since banyak tak cover lagi,plus accident lagi.

oh ya,aku accident di skve highway waktu nak pulang ke melaka hari itu,kereta aku berpusing dan jatuh ke dalam longkang,alhamdulilah selamat if not memang kepala pun sudah hilang ma.

hurm,tengah tunggu solat zuhur sebenarnya sekarang ni sambil gedik gedik selimut satu badan sebab konon malaysia sejuk macam prague haha,well Malaysia sekarang been raining,musim kot,iklim kot,tak tahu.

sebenarnya ada gambar medal debate yang menang debate tu,tapi macam mencapub sangat,haha,nanti lah,dekat intagram ke post,who knows kan?

p/s-tak sabar tunggu elaun MARA ni,hihi :D

5 comments:

Anonymous said...

Congrats Addin :)
and be careful next time, ey bro..

addin said...

welcome and i always love anonymous comment hahaha

Ana said...

wow kau msuk final don?? tahniah! :D

addin said...

haah,thanks ana :)

addin said...

haah,thanks ana :)